TelefoaneRSS PaginaDeMedia

Samsung Galaxy Z Fold 3 va avea un design inovator, plin de senzori

Samsung nu s-a ferit niciodată din calea dispozitivelor extravagante, astfel încât producătorul își lasă amprenta inovatoare inclusiv pe telefoanele pliabile. În trecut, au fost discutate foarte multe posibile design-uri pentru noile iterații din seriile Galaxy Z Fold și Galaxy Z Flip, fiecare cu propriul număr de împăturiri și altele asemenea.

Pentru că omul nu ar fi om fără curiozitate și fără capacitatea de a-și satisface această curiozitate, iată că cei de la  LetsGoDigital au făcut rost de un brevet realizat de către Samsung pentru viitorul Galaxy Z Fold 3. Acesta se concentrează mai mult pe axioma butoanelor fizice în raport cu senzorii vitali pentru funcționarea corectă a unui smartphone.

În teorie, Samsung ar vrea să renunțe la tot ceea ce înseamnă butoane fizice. În practică, Samsung nu vrea să le șteargă de pe… Fața telefonului, așa că a venit cu o idee interesantă. Cele două jumătăți ale lui Galazy Z Fold 3 prezintă pe lateral o serie de senzori. În momentul în care telefonul se pliază iar cele două jumătăți se suprapun, senzorii de pe laterale se „unesc”, formând un soi de butoane care pot îndeplini funcții diferite, însă nu chiar cum ați crede.

Samsung Galaxy Z Fold 3 Design

Galaxy Z Fold 3 și respingerea tradiției

Da, s-or numi ele butoane, dar acestea sunt mult mai intuitive și mai versatile. Brevetul Samsung exemplifică acest lucru prin controlul volumului folosind un slider, spre deosebire de metoda tradițională, la fel cum strângerea dispozitivului în mână ar putea activa funcții specifice.

Ce-i drept, asta ar însemna ca aceste butoane să se regăsească pe ambele părți ale lui Galaxy Z Fold 3 atunci când este folosit ca tabletă, dar la cum sunt cei de la Samsung, sigur vor găsi o cale de a oferi utilizatorului posibilitatea de a își seta ansamblul de senzori și butoane după bunul plac.

Samsung Galaxy Z Fold 3 Design

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button