Telefoane

Samsung Galaxy Z Flip 4 și-a făcut apariția în benchmark-uri

În punctul ăsta, foarte mulți așteaptă să vadă ce are de oferit următoarea generație de pliabile de la Samsung. Galaxy Z Flip 4 și Fold 4 se vor concentra pe design-uri mai slim și mai practice, în vreme ce producătorul vrea să îmbunătățească motorizarea și performanța camerelor foto. Până la vești oficiale mai avem de așteptat, dar asta nu înseamnă că leak-urile se sfiesc să apară.

Recent, au fost descoperite rezultatele din testele sintentice la care a fost supus Samsung Galaxy Z Flip 4. În Geekench, Samsung Galaxy Z Flip 4 a obținut un scor de 1277 în testul single-core, respectiv 3642 în multi-core. Din aceste teste a reieșit și o parte dintre specificațiile telefonului, iar la prima vedere observăm 8GB de RAM la care se adaugă un procesor Snapdragon 8 Gen 1+. Procesul de fabricație este cel la care te-ai aștepta: 4nm courtesy of TSMC, în vreme ce procesorul propriu-zis este tactat la 3.19GHz X2 + 2.75GHz A710 + 1,8GHz A510.

Ice Universe adaugă și că varianta 4nm produsă de TSMC va echilibra raportul dintre performanță și consum, spre deosebire de chip-urile in-house de la Samsung. Ne mai putem aștepta și la un procesor nou de la Qualcomm, iar dacă testele de mai sus nu anunță sosirea acestuia, atunci există șansa ca noul chip să vină cu niște surprize interesante. Cât despre Galaxy Z Flip 4 în sine, acesta ar urma să fie dezvăluit alături de fratele Fold 4 pe undeva prin august, și se spune că vor împrumuta puțin din design-ul lui Samsung Galaxy S22.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button