RSS PaginaDeMediaTECH

Samsung Galaxy Watch ar putea fi lansat anul acesta

Cei care caută un nou ceas inteligent ar putea avea anul acesta o surpriză de la Samsung, sub forma a ceva numit Galaxy Watch.

Conform zvonurilor care zburdă în ultima vreme prin internet, Samsung pregătește o nouă generație de dispozitive smartwatch care, în loc să se numească Galaxy Gear ca până acum, vor avea denumirea Galaxy Watch.

Această schimbare n-ar fi una doar de nume, din moment ce Galaxy Watch sună ceva mai descriptiv decât denumirea anterioară și ar semăna mai mult cu ce are de oferit competiția. Noul dispozitiv ar trebui să vină la pachet cu asistentul digital Bixby, posibil într-o formă îmbunătățită și ceva mai inteligentă, din moment ce Samsung tot lucra la versiunea 2.0.

Pentru o vreme mai era vehiculată posibilitatea ca noul ceas să treacă la Wear OS pe post de sistem de operare, bazat pe Android, dar pare să fi fost vorba doar de un test izolat, așa că Tizen pare că va fi în continuare alegerea celor de la Samsung. Detalii despre ce alte funcții va mai aduce sau ce hardware va include nu sunt în acest moment disponibile.

În cazul în care zvonurile sunt adevărate, Galaxy Watch ar trebui să își facă apariția, sau măcar să fie anunțat, până la toamnă.

[The Verge, Tom’s Guide]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button