TECHRSS PaginaDeMedia

Samsung îți trasformă Galaxy Watch 4 într-o stație Walkie Talkie

Galaxy Watch 4 și Watch 4 Classic și-au făcut deja apariția, fiind primele smartwatch-uri care beneficiază de noul Wear OS 3. Asta înseamnă mai multe funcții și mai multă versatilitate, atât pentru utilizatorii obișnuiți, cât și pentru dezvoltatori.

Cu această ocazie, Samsung a ales să extindă capabilitățile celor două modele și să introducă o aplicație interesantă, care să te facă să vorbești cu ceasul. Ei, nu neapărat să vorbești cu ceasul, ci să poți vorbi cu interlocutorul tău, aflat la celălalt capăt al „firului” folosindu-te de ceas.

Este vorba despre Walkie Talkie și, așa cum spune și numele, al tău Galaxy Watch 4 va deveni un soi de stație prin care vei putea comunica în sistem push-to-talk. Aplicația le oferă utilizatorilor posibilitatea de a crea canale și de a participa la conversații cu cei din lista lor de contacte. Cei cu care dorești să vorbești în acest mod vor trebui să dețină la rândul lor un Galaxy Watch 4. Bineînțeles, fiind o aplicație oficială, vei avea nevoie de un cont Samsung pentru a utiliza Walkie Talkie.

Samsung Galaxy Watch 4 walkie talkie

Samsung nu a detaliat întregul spectru de posibilități oferite de noua aplicație, însă garantează un mediu de comunicare rapid și flexibil. Dezvoltatorul recomandă ca, la prima utilizare Walkie Talkie, ceasul să fie conectat la telefon. Asta ne indică ideea că Galaxy Watch 4 va putea funcționa independent odată ce aplicația și dispozitivele sunt calibrate. Softul poate solicita acces și la locație în vederea localizării prin Bluetooth a contactelor aflate în apropiere.

Ce-i drept, să vorbești cu ceasul pare puțin ciudat dacă nu te afli pe platourile de filmare de la Men In Black sau Mission Impossible, dar parcă e mai ușor decât să scoți telefonul, nu? Sau poate e mai puțin jenant să scoți telefonul, cine știe?

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button