TECH

Google Assistant se va lansa pe Samsung Galaxy Watch 4 în această vară

După vreun an în care am stat cuminți, am prins momentul în care aflăm când anume modelele din seria Galaxy Watch 4 de la Samsung vor integra popularul Google Assistant. Patrick Chomet de la Samsung a precizat printr-o postare că update-ul mult așteptat va ajunge în decursul acestei veri, doar că încă nu s-a pus problema unei date exacte.

Wear OS 3 va beneficia din plin de integrarea lui Google Assistant. Chomet menționează că noua actualizare va oferi interacțiuni vocale mai rapide și mai naturale, în special din moment ce vei putea beneficia de rezultate mai relevante în momentul căutărilor. În plus, îți vei putea controla aplicația de Spotify prin intermediul lui Google Assistant de pe Galaxy Watch 4.

Samsung a venit cu o schimbare interesantă pe partea asta de ecosistem. În mod tradițional, producătorul sud-coreean insista pe propriul său ecosistem, inclusiv pe ceasurile sale inteligente și pe asistentul vocal Bixby. Dar odată ce Tizen și Wear OS au fuzionat, Samsung a început să se concentreze din ce în ce mai mult pe disponibilitatea lui Play Store. Această nouă abordare va permite introducerea unor versiuni de Maps, YouTube Music și Spotify care vor funcționa fără a fi necesară conectarea lui Galaxy Watch 4 la telefon, cele două aplicații de music streaming fiind compatibile cu descărcările offline.

Pe lângă noile integrări oferite de fuziunea celor două platforme, noul sistem de operare va ușura procesul de multitasking la nivelul aplicațiilor de pe Galaxy Watch 4. În orice caz, există mulți utilizatori care preferă Google Assistant fix pentru versatilitatea sa, în vreme ce Bixby este nițel cam depășit. Ar fi fost frumos să avem parte și de o dată de lansare, dar adevărul este că răbdarea este o virtute.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button