MORE

Samsung Galaxy Tab 4 in parteneriat cu Barnes & Noble

Nu am fost teribil de incantati de Samsung și Barnes & Noble cand au lansat prima tabletă mashup, dar se pare unii au fost. Dacă se întâmplă să va aflati în această categorie, felicitări – „cuplul ciudat” are altceva care v-ar putea interesa: Samsung Galaxy Tab 4 primeste acum acelasi tratament aparte.

Noul Galaxy Tab 4 10.1 Nook este din punct de vedere tehnic cel mai mare Nook lansat vreodată (doar pentru că Samsung a făcut deja partea cea mai grea, cu desginul și producția).

Samsung Galaxy Tab 4 10.1 are un proceosr la 1.2GHz Qualcomm, un display de 10.1 inch cu o rezolutie de 1280×800 si foloseste cateva trucuri software specifice Samsung care te vor pune pe ganduri. In plus, versiunea Nook-ificata Tab 4 10.1 costă tot 199$, aceeași suma ca și versiunea standard. Daca ti-am starnit interesul, iti poti ridica tableta mashup începând de azi, dar acest lucru ar trebui facut dupa ce te gandesti foarte, foarte bine la asta. Plus ca trebuie sa suporti si costurile transportului pana in Romania.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button