Știri ITTECHTelefoane

Samsung Galaxy S9 va veni cu bloatware Yahoo preinstalat

Noul vostru Samsung Galaxy S9 sau S9+ vine cu câteva aplicații preinstalate de la companii terțe, dar în viitorul apropiat aceste modele vor avea și mai mult din ceea ce considerăm în general ca fiind bloatware.

Recent compania Oath, deținută de Verizon, a semnat un acord cu Samsung pentru plasarea a patru dintre aplicațiile sale pe fiecare Galaxy S9 și S9+ vândut în Statele Unite ale Americii. Aplicațiile în cauză sunt Newsroom, Yahoo Sports, Yahoo Finance și Go90. Dacă vă întrebați ce are de-a face Yahoo cu toate acestea, ei bine, marca este acum deținută de Oath.

Aceste aplicații vor avea anunțuri native în interiorul lor – care se vor încadra în conținutul în care apar. CEO-ul companiei Oath, Tim Armstrong, spune că „acest lucru va aduce anunțurile cu un pas mai aproape de a fi direct la consumator. Nu se poate fi mai direct decât să fiți pe ecranul de pornire al telefonului mobil și al mediului de aplicații„. Samsung și Oath vor împărți veniturile generate de anunțuri.

Preinstalarea aplicațiilor de la Oath este limitată în prezent pentru piața americană, dar același lucru se va întâmpla „în cele din urmă” la nivel global. Atunci probabil este un lucru bun că S9 și S9+ vin cu cel puțin 64 GB de stocare internă.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button