Telefoane

Samsung Galaxy S9 va fi lansat luna viitoare la Mobile World Congress

DJ Koh, șeful de la Samsung, a confirmat că firma va lansa următorul model din seria Galaxy S la Mobile World Congress din Barcelona luna viitoare, potrivit unei știri publicate de ZDNet.

Raportul declară că Koh a făcut anunțul la o conferință de presă în cadrul expoziției CES din Las Vegas. ZDNet nu confirmă în mod explicit că noul telefon va fi numit „Galaxy S9”, dar orice altă denumire ar fi o surpriză. Zvonurile anterioare au sugerat că Samsung ar putea prezenta Galaxy S9 și modelul mai mare Galaxy S9+ la CES în această săptămână, dar acest lucru nu sa întâmplat.

Samsung a lansat actualele modele Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+ la propriul eveniment „Galaxy Unpacked” în luna martie a anului trecut, înainte de a scoate la vânzare telefoanele în aprilie. Cu mai mulți ani înainte, însă, compania a dezvăluit mai întâi cele mai recente smartphone-uri de ultimă generație la Mobile World Congress, o conferință importantă pentru industria de telefonie mobilă. MWC din acest an are loc în perioada 26 februarie – 1 martie.

Conform cazurilor precedente, Galaxy S9 (și, probabil, Galaxy S9 +) ar putea fi ulterior lansate la ceva timp după anunț, la sfârșitul lunii martie sau la începutul lunii aprilie, deși data exactă a lansării este încă necunoscută.

Detalii despre următorul model de top din seria Galaxy sunt relativ limitate în acest moment, dar telefonul nu este așteptat să fie o schimbare radicală față de Galaxy S8 de anul trecut, care a avut un redesign drastic și a fost, în general, bine primit de critici și de consumatori. Este de așteptat ca modelul american să beneficieze de noul SoC Snapdragon 845 construit de Qualcomm.

Sursa

Tags

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close