Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Samsung Galaxy S9 va fi lansat luna viitoare la Mobile World Congress

/
/
/

DJ Koh, șeful de la Samsung, a confirmat că firma va lansa următorul model din seria Galaxy S la Mobile World Congress din Barcelona luna viitoare, potrivit unei știri publicate de ZDNet.

Raportul declară că Koh a făcut anunțul la o conferință de presă în cadrul expoziției CES din Las Vegas. ZDNet nu confirmă în mod explicit că noul telefon va fi numit „Galaxy S9”, dar orice altă denumire ar fi o surpriză. Zvonurile anterioare au sugerat că Samsung ar putea prezenta Galaxy S9 și modelul mai mare Galaxy S9+ la CES în această săptămână, dar acest lucru nu sa întâmplat.

Samsung a lansat actualele modele Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+ la propriul eveniment „Galaxy Unpacked” în luna martie a anului trecut, înainte de a scoate la vânzare telefoanele în aprilie. Cu mai mulți ani înainte, însă, compania a dezvăluit mai întâi cele mai recente smartphone-uri de ultimă generație la Mobile World Congress, o conferință importantă pentru industria de telefonie mobilă. MWC din acest an are loc în perioada 26 februarie – 1 martie.

Conform cazurilor precedente, Galaxy S9 (și, probabil, Galaxy S9 +) ar putea fi ulterior lansate la ceva timp după anunț, la sfârșitul lunii martie sau la începutul lunii aprilie, deși data exactă a lansării este încă necunoscută.

Detalii despre următorul model de top din seria Galaxy sunt relativ limitate în acest moment, dar telefonul nu este așteptat să fie o schimbare radicală față de Galaxy S8 de anul trecut, care a avut un redesign drastic și a fost, în general, bine primit de critici și de consumatori. Este de așteptat ca modelul american să beneficieze de noul SoC Snapdragon 845 construit de Qualcomm.

Sursa

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar