Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Samsung Galaxy S8 va fi lansat în aprilie

/
/
/

Samsung Galaxy S8 pare să fi primit o dată de lansare oficială. Conform celor mai recente informații din industrie, noul flagship al companiei Samsung va fi disponibil din ziua de 21 aprilie, iar anunțul său se așteaptă în ziua de 29 martie.

Această informație pare să fi venit din surse multiple, conform GSM Arena, așa că există o șansă bună să fie adevărată. Informațiile de până acum despre Galaxy S8 spun că  telefonul va veni în două modele, numai că nici una dintre ele nu se poate distinge prin sufixul ”Edge”.  Ambele modele vor avea același tip de ecran curbat care acoperă aproape toată partea frontală a telefonului, doar că unul din modele va avea o diagonală mai mare.

Cele două telefoane ar urma să fie construite pe baza unui chipset Snapdragon 835, produs de Qualcomm și ar avea în jur de 64GB de stocare. Telefonul încă se va mai folosi de un jack audio, va avea un senzor de amprentă pe spate, acesta nemaiavând loc pe față, și se pare că va avea chiar și un senzor de iris.

Samsung Galaxy S8 ar urma să mai includă un asistent personal, alături de o funcție care permite extinderea telefonului într-un PC prin atașarea unui monitor și a perifericelor aferente.

Câte din aceste informații se vor adeveri aflăm la sfârșitul lunii martie.

[GSM Arena]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar