MORE

Samsung Galaxy S8 va avea doua camere si display UHD

Urmatoarea generatie de telefoane Samsung va aduce tehnologie noua si impresionanta. Conform celor mai recente vesti care circula acum prin industrie, Galaxy S8 va aduce cateva schimbari insemnate pentru seria de flagship-uri a companiei.

Conform zvonurilor, Samsung Galaxy S8 ar urma sa foloseasca doua camere principale. Acestea nu vor mai fi realizate de catre Sony, ca la Galaxy S7, ci vor fi produse de divizia interna a companiei. Nu sunt alte detalii despre performanta lor sau modul in care Samsung doreste sa implementeze aceste camere.

Sunt, insa, informatii despre ecranul pe care il va avea Galaxy S8. Spre deosebire de cel al generatiei trecute, care atingea rezolutia de 2560×1440, cel nou va fi construit pentru Ultra HD. Ce exact inseamna asta? Cel mai probabil inseamna rezolutia 4K, nu de alta, dar nu prea cred ca vom avea parte de un ecran 8K pe un mobil prea curand, asta ar fi prea ridicol.

Inca mai sunt cateva luni bune pana cand va fi dezvaluit in mod oficial Samsung Galaxy S8, asa ca mai avem de asteptat pana cand vom primi informatii ceva mai palpabile.

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button