Telefoane

Samsung Galaxy S8 si Galaxy S8 Plus au un buton home

Dupa recentele leak-uri aparute online legate de noul design Galaxy, multi utilizatori s-au mirat la disparitia butonului fizic de home, un element care a definit pana acum gama de varf a producatorului.

Ei bine, conform celor de la Sam Mobile, se pare ca Samsung Galaxy S8 si Galaxy S8 Plus au un buton home software. acesta fiind totusi ascuns, buton despre care s-a speculat in trecut ca ar exista.

Publicatia a mai afirmat faptul ca butonul va ramane vizibvil pe ecran, acesta fiind integrat in noua filozofie de functionare a dispozitivelor Samsung, aceasta numindu-se Always-On, display-ul functionand constant. Mai mult, acest buton se poate apasa ca orice alt buton fizic pentru a debloca terminalul, existand si ceva gesturi, precum un double tap pentru a deschide camera spre exemplu.

Conform pozelor, butoanele de pe Samsung Galaxy S8 si Galaxy S8 Plus se incadreaza chiar sub ecranele de 5.8 si respectiv 6.2 inci pentru varianta Plus, confirmand faptul ca Samsung urmareste indepartarea butonului fizic de pe telefon.

Intre timp, Evan @evleaks a relevat si specificatiile pentru Galaxy S8 Plus pe Twitter, confirmand astfel si marimea ecranului de 6.2 inci.

[Android Authority]

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button