Telefoane

Zvon: Samsung Galaxy S8 poate filma la 1000 de cadre pe secundă

Samsung Galaxy S8 va fi anunțat spre sfârșitul acestei luni, dar un detaliu important se pare că deja s-a scurs pe internet.

Camera telefonului ar fi capabilă să atingă o performanță impresionantă de a face captură la 1000 de cadre pe secundă. Nu este încă ceva confirmat, dar acest zvon vine și cu o explicație pentru această reușită. Galaxy S8 ar urma să includă o cameră de 12 megapixeli care la prima vedere nu este îmbunătățită față de cea a generației anterioare, dar megapixelii nu spun toată povestea.

Modulul camerei ar avea propriul său buffer de memorie dedicat în care imaginile sunt stocate înainte de a fi transferate în memoria telefonului. Acest buffer este folosit pentru a permite realizarea de capturi a unui număr foarte mare de cadre fără să apară pierderi.

Galaxy S8 va avea o cameră secundară de 8 megapixeli care probabil nu va putea înregistra la 1000 de cadre pe secundă, dar tot ar trebui să ofere o imagine cu ceva claritate, din moment ce camera frontală este folosită în ansamblul de senzori pentru recunoaștere facială și a irisului.

Faptul că avem în acest moment telefoane care pot captura imagini atât de rapid este destul de impresionant și neașteptat. Nu este de parcă ar fi existat o cerere din partea publicului, dar reprezintă o curiozitate care va fi utilă pentru câțiva indivizi.

[Sammobile]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button