Telefoane

Samsung Galaxy S8 ar putea avea 6GB de RAM și multă stocare

Următoarea iterație a seriei Samsung Galaxy S este pe drum, iar o serie de zvonuri au început să își facă apariția despre caracteristicile sale de bază.

Cele mai noi informații care zburdă pe internet se referă la cantitatea de memorie de care acest telefon se va putea folosi. Informațiile nu sunt confirmate, așa că nu le luați ca adevăr pur, dar după Note 7 Samsung cam are nevoie de un telefon consistent…sau măcar care nu se topește din propria voie și nesilit de nimeni.

Galaxy S8 ar urma să aibă 6GB de memorie față de cei doar 4 ai lui Galaxy S7 și Note 7. Memoria suplimentară ar trebui să fie utilă în cazul în care apar diverse probleme pe partea de consum de memorie, cum s-a întâmplat cu S7.

Partea cea mai interesantă este că telefonul ar trebui să vină cu 256GB de stocare. De patru ori mai mult spațiu față de generația anterioară. Conform informațiilor de acum câteva luni, Samsung are un chip de memorie nou de 256GB numai bun pentru a fi folosit în Galaxy S8, unul care oferă și viteze de transfer de două ori mai mare ca generația curentă.

Încă nu prea sunt informații concrete despre lansarea telefonului.

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

24 comentarii

  1. Un căcat!!! Mai multă memorie, mai mult ram. Telefoanele din China au de mult ca sa nu mai zic de cel scos recent mix super mișto.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button