MORE

Samsung Galaxy S7 foloseste doua camere diferite, nu doar cea Sony

Cand a fost anuntat, Samsung Galaxy S7 avea trecuta in specificatiile sale o camera principala Sony, mai exact, Sony IMX260. Insa unele unitati ale acestui model de telefon par sa foloseasca altceva.

Samsung pare ca repeta povestea de la Galaxy S6, cand folosea atat senzori Sony, cat si unul propriu, de tipul ISOCELL. Camera cealalalta, S5K2L1, are pe hartie aceleasi capabilitati ca IMX260.

Diferentele dintre cele doua ar putea fi mai mult de ordinul redarii de culoare, cum s-a intamplat si anul trecut, decat de calitate.

Motivul pentru care Samsung ar alege sa isi echipeze telefoanele cu doua camere diferite este destul de usor de inteles, pur si simplu stocul de senzori Sony nu era suficient de mare cat sa acopere toate nevoile sale.

Si daca va intrebati de ce ar mai folosi un senzor Sony, din moment ce poate produce unul propriu la fel de bun, raspunsul este cam acelasi. Pentru a se asigura ca exista suficient de multe componente cat sa poata acoperi cererea. Tot din acest motiv Galaxy S7 vine cu doua chipset-uri diferite.

[Android Authority]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button