MORE

Samsung Galaxy S7 ar putea avea variante cu 3 procesoare diferite

Pentru a face situatia telefoanelor contemporane si mai confuza, din moment ca adaugarea unei singure litere, sau a unui „+”, la captul fiecarui nume nu facea deja publicul sa se intrebe daca este vorba de un dispozitiv nou sau nu, Samsung are un plan care va baga pe toata lumea in ceata.

Noul telefon al companiei, Samsung Galaxy S7, va avea variante echipate cu trei procesoare diferite. Nu in sensul ca vor fi trei telefoane diferite, cu trei procesoare diferite, ci acelasi telefon, vandut in regiuni diferite, cu procesoare diferite.

Cel confirmat deja este Exynos 8890, pe care Samsung il va folosi la variantele de Galaxy S7 din Coreea, Japonia si Europa. Acesta va fi un procesor de top, care in unele teste pare deja ca intrece procesorul A9 de la Apple.

Apoi, pentru regiuni precum India, este varianta de Galaxy S7, acelasi Galaxy S7, cu procesorul Exynos 7422, despre care se spunea ca era initial intentionat pentru Galaxy Note 5.

Si pentru ca Samsung a declarat ca nu renunta la parteneriatul cu Qualcomm, si ca se va folosi de procesoarele acelei companii in urmatoarele sale telefoane, atunci mai avem si Snapdragon 820, destinat pentru pietele din SUA si China.

Din fericire, aceste telefoane nu vor fi vandute toate la un loc, pentru ca atunci chiar ar fi fost multa confuzie.

[GSM Arena]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close