MORE

Samsung Galaxy S7 ar putea avea aceeasi camera ca Xperia Z5

Seria Samsung Galaxy ar putea primi un spor de performanta sesizabil cu urmatoarea generatie, cel putin pe partea de captura video. Conform celor mai recente zvonuri care circula pe internet, Galaxy S7 se va folosi de camera folosita acum de telefoanele Xperia X5.

Camera cu pricina vine sub forma unui senzor Sony Exmor IMX300 de 25 megapixeli, care in aplicatia sa intiala avea 23 de megapixeli, chiar daca alte zvonuri spun ca Galaxy S7 va avea un senzor de numai 20 de megapixeli.

Unde se duc acei megapixeli lipsa? Posibil nicaieri, posibil nu sunt folosita camera la potentialul maxim, posibil sa fie vorba de o varianta modificata a senzorului, realizata special pentru Galaxy S7.

Daca Samsung va folosi senzorul produs de catre Sony, atunci vom avea parte de o serie de functii interesante si de o performanta excelenta. Senzorul are un timp de auto-focalizare de numai 0.03 secunde, ceea ce inseamna ca nu prea veti observa cand intra in efect, doar ca isi face treaba. De asemenea, are si un zoom digital de 5X, fara sa piarda complet detaliul.

Lentila este fara indoiala un element foarte important, dar despre asta nu se stie mai nimic momentan. Telefoanele Xperia X5 aveau o lentila cu unghi larg de 24mm care ar putea fi refolosita de catre Samsung pentru Galaxy S7.

Detalii oficiale vom afla, fara indoiala, pe masura ce ne apropiem de anuntul oficial al acestui nou telefon. Pana atunci, ari fi bine sa tratati totul ca un zvon.

[WCCFtech]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close