MORE

Samsung Galaxy S6 Edge are cel bun senzor de camera foto

Batalia telefoanelor este tot timpul ceva incitant, mai ales pentru cei care sunt avizi de cea mai noua si mai interesanta tehnologie. Unde mai pui ca telefonul mobil a ajuns sa inlocuisca un laptop in unele cazuri, ecranul si puterea de calcul devenind din ce in ce mai mari. Asta ca sa nu mai discutam despre camera foto, care deja a ajuns sa ruineze piata de camere compacte, senzorii de pe camerele telefoanelor avansand si ei in mod alert de la an la an. Totusi, anul acesta, Samsung Galaxy S6 Edge are cel bun senzor de camera foto de pe piata telefoanelor mobile. Cel putin anul acesta. Samsung Galaxy S6 Edge

Comform site-ului DxOMark, dupa o serie de teste atente, telefonul cu cel mai bun senzor este Samsung Galaxy S6 Edge, ba chiar este cel mai bun senzor de camera foto de pe un telefon mobil din toate timpurile. S6 Edge a primit 86 din 100 de puncte posibile, site-ul subliniind faptul ca are timpi de expunere excelenti, contrast si autofocus, totusi pierzand puncte pentru coloritul imaginilor si noise, existand probleme cu redarea culorilor in conditii de iluminare scazuta.

Fotografii s-ar putea sa nu agreeze aspectul de 16:9 pe care fotografiile il au, dar, pe de alta parte pot totusi sa foloseasca unealta de Crop din Photoshop, atat timp cat au centrat cum trebuie imaginea.

Articole asemanatoare

Back to top button