MORE

Samsung Galaxy S5 va primi Android 5 in Decembrie

Samsung Galaxy S5 este inca un telefon pus pe lista de asteptare pentru a primi Android 5, si o sa primeasca actualizarea foarte curand, mai exact in Decembrie.

Daca detineti acest terminal, aveti evident motive de bucurie, desi acest „comunicat” nu este definitiv, iar Samsung poate schimba oricand aceasta data. Inca un lucru nu foarte placut, este disponibilitatea actualizarii, pentru ca aceasta o sa fie lansata pe regiuni, iar in Europa (si implicit Romania) nu se stie cand va fi disponibila. In plus, daca aveti un telefon de la furnizorii de telefomunicatii, trebuie sa asteptati si mai mult. Android 5 va aduce multe imbunatatiri lui Galaxy S5, pe langa noul design al interfetei sau stabilitate, calitatea pozelor si a clipurilor va fi drastic imbunatatita: acum pozele se pot face in format RAW (DNG), format care se regaseste si pe aparatele foto performante, iar pentru cei care cunosc putina editare foto, aceasta posibilitate este mana cereasca.

Tot pana la sfarsitul anului va aparea si updateul pentru Note 4 (posibil si pentru Galaxy S4), dar nu avem date oficiale pentru restul terminalelor.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

2 comentarii

  1. Am intrat aici cu speranta ca o sa vad si ceva legat de Galaxy S4 si am gasit <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button