TelefoaneTECH

Seria Galaxy S23 de la Samsung, lansată oficial în România într-un spectacol nocturn cu drone

Comunicat de presă

Samsung Electronics a celebrat lansarea oficială a seriei Galaxy S23 în România lansând o provocare pentru invitații prezenți la eveniment – de a intra în Night Land, un univers de gaming populat de personaje de tip cyberpunk.

Inspirat de unul dintre din principalele atuuri ale seriei Galaxy S23 – o cameră foto capabilă să capteze detalii impresionante chiar și în condiții de lumină slabă – dar și de nopțile petrecute cu prietenii, serile de gaming și momentele de relaxare de la final de zi, Night Land i-a îndemnat pe oameni să exploreze un tărâm virtual adus în realitate.

Cu mesajul #SharetheEpic, participanții la evenimentul de lansare au asistat la proiecții de video mapping, dar și la cel mai mare show de drone organizat de un brand până acum în București. Aproape 200 de drone au transpus povestea unui personaj pasionat de mobile gaming care intră în Night Land unde întâlnește trei eroi, fiecare cu diferite puteri. Noua serie Galaxy S23 îi oferă personajului principal propria putere – instrumentele și tehnologia necesară pentru a-și duce pasiunea la următorul nivel și a deveni câștigător în universul Night Land. Finalul poveștii aduce în prim-plan cele trei noi smartphone-uri – Galaxy S23, S23+  și S23 Ultra în trei dintre cele patru culori ale seriei – Phantom Black, Cream, Green și Lavender.

Show-ul de drone poate fi urmărit mai jos:

Cei prezenți la eveniment, printre care și membrii ai #TeamGalaxy, au putut experimenta noile feature-uri ale camerei foto și performanța noilor procesoare prin demonstrații de gaming. Atât invitații, cât și cei online, au fost încurajați să se joace cu un filtru AR dedicat pentru a deveni un personaj din Night Land-ul virtual. Filtrul este disponibil aici

Călătoria în Night Land a fost construită ca o experiență imersivă care să ofere ocazia celor prezenți să interacționeze cu cele mai puternice telefoane lansate de Samsung până acum. În acest tărâm i-am adus pe oameni mai aproape de noi, de universul de brand și de viziunea noastră despre un viitor mai conectat, în care limitele cu siguranță pot fi depășite. Simona Panait. Director de Marketing Samsung România și Bulgaria

Noua serie Galaxy S23 prezintă cel mai avansat sistem de camere întâlnit până acum pe un telefon din această gamă. Cu noul sistem și capacitățile îmbunătățite de Nightography, utilizatorii au siguranța că momentele importante din viața lor, concertul trupei preferate, cina cu prietenii dragi, vacanța în orașul în care au visat să ajungă, pot fi imortalizate în imagini ce pot reda detalii excepționale. Pentru pasionații de mobile gaming, Samsung aduce pe noua serie cel mai rapid procesor Snapdragon disponibil până acum, pentru ca experiența de gaming să fie una rapidă și fără probleme de latență.

Disponibilitate

Noile telefoane din seria Galaxy S23 vor fi disponibile din 17 februarie pe https://www.samsung.com/ro/ și în magazinele partenere. Toate modelele vin în patru nuanțe mate inspirate din natură: Phantom Black, Cream, Green și Lavender. Pentru a rămâne la curent cu ultimele informații despre seria Galaxy S23, vă invităm să vizitați Samsung Newsroom România sau Samsung.com/ro.

Tudor Dan

Când nu scriu articole pentru Zona IT, mă veți găsi (dez)asamblând PC-uri, completându-mi colecția de aeromodele sau jucând jocuri de calculator de care n-a auzit nimeni. Sunt de profesie inginer, am o carte publicată și multă răbdare în a explica pe înțelesul oricui cum să folosească tehnologia. Primul meu PC a fost un HC - da, sunt ATÂT de bătrân. La Zona scriu în special articole de opinie și analiză, recenzii, dar și știri care îmi captează atenția.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button