TelefoaneRSS PaginaDeMedia

Iată cum ar arăta Samsung Galaxy S22 Ultra – Conceptul adoptă ideea „Back to the essentials”

Galaxy Unpacked le-a adus degustătorilor de tech o ofertă interesantă de gadget-uri, însă lumea nu poate da uitării zvonurile legate de următoarea serie flagship marca Samsung. Galaxy S22 este pentru fanii Android ce este iPhone 13 pentru pasionații iOS, așa că nu e de mirare faptul că lumea pur și simplu nu mai are răbdare până la dezvăluirea oficială a telefonului.

Galaxy S22 a făcut obiectul multor speculații, în special varianta Ultra. Însă a venit momentul să vedem și cum anume ar arăta smartphone-ul. De fapt, cred că ar fi mai bine sa spunem că vom vedea cum anume AR VREA unii să arate S22 Ultra.

Randările sunt realizate de LetsGoDigital. Acestea fac parte dintr-o inițiativă interesantă, denumită „Back to the essentials”. Prin acest mesaj, artiștii vor să-și exprime viziunea cu privire la design-ul lui Samsung Galaxy S22 Ultra. Modelul este cu siguranță un obiect care ne definește realitatea pe care o trăim înconjurați de tehnologie. Cu toate acestea, ce este nou nu este neapărat și foarte avantajos, așa că ilustratorii prezintă un concept de S22 Ultra care „păstrează caracteristicile cu care oamenii s-au obișnuit și au ajuns să le îndrăgească”.

Samsung Galaxy S22 Ultra conceptLăsând de-o parte toate specificațiile despre care s-a tot bârfit până în momentul de față, Galaxy S22 Ultra, în viziunea artiștilor, adoptă un aspect surprinzător de futurist și techy în simplitatea sa. Există un fel de paradox al acestui model ceva mai clasic, dar adaptat pentru viitorul apropiat.

Aici, modulul de camre pare mai stilizat, mai rafinat, excluzând din start aragazul grosolan al randărilor precedente. Ai putea spune că simți cu ochii minții (ce ciduat a sunat…) finisajul telefonului, însă asta este doar o mică parte din ceea ce vor să transmită ilustratorii.

samsung-galaxy-s22-ultra.jpg

Telefoanele au devenit din ce în ce mai puternice, dar asta a atras și eliminarea anumitor caracteristici considerate „depășite”. Printre acestea se numără jack-ul pentru căștile cu fir și extinderea memoriei prin intermediul sloturilor microSD. Pentru mulți acestea sunt trăsături de o importanță considerabilă, idee cu care simpatizez, din moment ce căștile Bluetooth mai au până să cucerească întreaga lume, iar un adaptor special, de multe ori vândut separat, este mai mult decât counterintuitive.

galaxy-s22-ultra

Randările recente sunt însoțite și de o serie de caracteristici pe care comunitatea LetsGoDigital și le-ar dori integrate în următorul flagship Samsung. Printre acestea se numără posibilitatea de încărcare rapidă a bateriei de 5000 mAh la 45W, o reîntoarcere la tradiția menținută mai degrabă de seria S20 Ultra (S21 oferă doar 25W).

Aș putea discuta mult mai mult despre viziunea artiștilor, însă cred că cel mai bine este să las videoclipul postat pe canalul LetsGoDigital să vorbească de la sine. Să fiu sincer, nici randările anterioare nu erau atât de rele, dar parcă tot noua abordare este mai practică și mai elegantă. Un ecran superb la 120Hz cu margini ușor curbate? Da, vă rog. Cameră selfie under-display? Mmmm, nu neapărat.

 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button