RSS PaginaDeMediaTelefoane

Detalii despre specificațiile foto ale lui Samsung Galaxy S22 și S22+ „s-au scurs” pe net

Când vine vorba despre noua familie de smartphone-uri Samsung, Galaxy S22 Ultra a petrecut poate prea mult timp în lumina reflectoarelor, așa că le-a cam venit rândul șiu fraților mai mici. Chiar dacă noua serie va debuta oficial anul viitor, în februarie, nu strică să vedem și ce spun noile leak-uri despre specificațiile foto ale lui Galaxy S22 și S22 Plus.

Informațiile vin (din nou) de la Ice Universe, iar acestea conțin vești interesante pentru fanii Samsung. Utilizatorul menționează că ambele variante (S22 și Plus) vor avea în componența lor un ansamblu din trei camere foto. Camerele principale vor fi de 50MP cu senzori 1/1,57-inch , 1µm ca număr de pixeli și un aperture f/1,8. La acestea se adaugă un obiectiv ultrawide de 12MP  (1/2.55-inch, 1.4µm pixeli și f/2.2 aperture) și o lentilă telephoto de 10MP cu zoom optic 3x ( (1/3.24-inch senzor, 1.22µm pixeli și f/2.4 aperture).

În ceea ce privește camerele de selfie, ambele variante ale lui Samsung Galaxy S22 vor beneficia de un obiectiv de 10MP ( cu senzor 1/3.24, 1.22µm pixeli și un aperture f/2,2). În total, avem parte de specificații mai bune comparativ cu generația actuală de flagship-uri produse de sud-coreeni, iar dacă este să dăm crezare informațiilor postate, frații mai mici Galaxy S22 (cel de bază și varianta Plus) vor oferi imagini mai bune datorită camerelor îmbunătățite și zoom-ului superior.

Totodată, dacă tot vorbim de camere de 50 de megapixeli, ne-am putea aștepta ca noile terminale Samsung să ofere înregistrări video la 8K, iar în materie de ecran, S22-ul simplu va avea un display de 6,06 inci, în timp ce fratele Plus va dispune de un ecran de 6,55 inci.

Se pare că seria Samsung Galaxy S22 își va întâmpina publicul cu performanțe simțitoare și îmi place să văd că gigantul a devenit în cele din urmă preocupat să ofere specificații solide și pe modelele entry-level. Da, știu, am tot auzit de acele „controverse” privind materialele premium și non-premium folosite în construcția seriei, dar cel mai bine este să așteptăm lansarea oficială și să sperăm că ne putem înfige ghearele într-un exemplar „viu”.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button