TelefoaneRSS PaginaDeMediaȘtiri ITTECH

Samsung Galaxy S22 va fi lansat atât cu Exynos 2200, cât și cu Snapdragon 898

Samsung s-a aliat cu AMD pentru a crea cel mai puternic procesor Exynos de până acum, iar în viitorul apropiat ne putem aștepta și la o prezentare a noului chip. Deși inițial zvonurile spuneau că următorul procesor va fi disponibil doar pe tablete și laptopuri, între timp am aflat că acesta va fi încorporat și în versiunea Ultra a lui Galaxy S22. Iar acum avem și o oarecare confirmare că toate modelele din următoarea generație de telefoane de la Samsung vor avea două variante, una cu Exynos și alta cu Snapdragon.

Deși condițiile de față sunt destul de dificile și criza de procesoare este în floare, s-ar părea că Samsung nu renunță la telefoanele care i-au adus atât de mult succes. Astfel, Max Weinbach de la Android Police ne confirmă că Galaxy S22 (Plus și Ultra) vor fi dotate atât cu Exynos 2200, cât și cu Snapdragon 898. Iar diferența va fi făcută iarăși de regiune.

În mod normal, piața nord americană primește dispozitive Samsung cu procesoare Snapdragon, în timp ce europenii trebuie să se mulțumească cu Exynos. Iar istoria recentă nu este deloc în favoarea procesorului dezvoltat in-house, acesta oferind performanțe mai slabe și temperaturi mai ridicate decât modelul celor de la Qualcomm. Doar că situația stă să se schimbe, iar parteneriatul cu AMD ar putea însemna că Exynos 2200 va fi cel mai puternic procesor de pe piață. Europenii vor fi primii care se vor bucura de acesta, astfel înclinând balanța în favoarea vechiului continent.

Articole asemanatoare

Back to top button