TelefoaneRSS PaginaDeMediaTECHTech&IT

Samsung Galaxy S22 va fi lansat atât cu Exynos 2200, cât și cu Snapdragon 898

Samsung s-a aliat cu AMD pentru a crea cel mai puternic procesor Exynos de până acum, iar în viitorul apropiat ne putem aștepta și la o prezentare a noului chip. Deși inițial zvonurile spuneau că următorul procesor va fi disponibil doar pe tablete și laptopuri, între timp am aflat că acesta va fi încorporat și în versiunea Ultra a lui Galaxy S22. Iar acum avem și o oarecare confirmare că toate modelele din următoarea generație de telefoane de la Samsung vor avea două variante, una cu Exynos și alta cu Snapdragon.

Deși condițiile de față sunt destul de dificile și criza de procesoare este în floare, s-ar părea că Samsung nu renunță la telefoanele care i-au adus atât de mult succes. Astfel, Max Weinbach de la Android Police ne confirmă că Galaxy S22 (Plus și Ultra) vor fi dotate atât cu Exynos 2200, cât și cu Snapdragon 898. Iar diferența va fi făcută iarăși de regiune.

În mod normal, piața nord americană primește dispozitive Samsung cu procesoare Snapdragon, în timp ce europenii trebuie să se mulțumească cu Exynos. Iar istoria recentă nu este deloc în favoarea procesorului dezvoltat in-house, acesta oferind performanțe mai slabe și temperaturi mai ridicate decât modelul celor de la Qualcomm. Doar că situația stă să se schimbe, iar parteneriatul cu AMD ar putea însemna că Exynos 2200 va fi cel mai puternic procesor de pe piață. Europenii vor fi primii care se vor bucura de acesta, astfel înclinând balanța în favoarea vechiului continent.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button