TECHRSS PaginaDeMediaTelefoane

Samsung Galaxy S21 Ultra ar putea avea cele mai bune camere foto de pana acum

S-au speculat multe cu privire la Galaxy S21. Fie ca vorbim despre ecran sau despre camere, leak-urile continua sa apara, insa de data aceasta vorbim de o varianta actualizata, cea mai apropiata de starea de prototip a telefonului.

Mai exact, penultima faza inainte de inceperea productiei in masa. Pentru asta, OnLeaks prezinta cateva imagini ale S21 Ultra cu ceea ce pare fi un senzor necunoscut amplasat alaturi de arsenalul de camere foto de pe spate.

Nu se stie cu exactitate daca senzorul este, de fapt, o a cincea camera (cel mai probabil o lentila telephoto). Ilustratiile OnLeaks sunt, bineinteles, supuse interpretarii, dar trebuie sa luam in calcul si imaginile anterioare, in comparatie cu varianta actuala.

Samsung Galaxy S21 Ultra

Este posibil ca Samsung Galaxy S21 Ultra sa faca uz de 108MP ISOCELL Bright HMX, o versiune imbunatatita a senzorului HM1 de pe S20 Ultra. Senzorul acesta contribuie la o abosorbtie mai mare a luminii pentru a reda imagini clare in conditii diverse, chiar si slab iluminate.

In plus, sunt sanse mari ca noul telefon sa incorporeze tehnologia ISOCELL Vizion 3D (pe care si-au facut-o, intre timp, si trademark) pentru camera ToF (time-of-flight). Ca trademark, ISOCELL Vizion 3D cuprinde atat ToF-ul cat si Dynamic Vision Sensor (DVS), pentru implementaea de senzori de miscare pe telefoanele Samsung.

Arsenalul foto confirmat pana acum in cazul lui Samsung Galaxy S20 Ultra 5G este format din patru camere si un LED flash. Camerele includ un senzor de de 108 mp, o lentila telephoto periscop de 48 mp, un obiectiv ultrawide de 12mp si un senzor ToF (3D depth). Ar ramane sa aflam daca vom avea intr-adevar parte si de o a cincea camera sau senzor si care ar fi scopul acestuia.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button