TelefoaneRSS PaginaDeMediaTECH

Samsung Galaxy S21 FE va avea un design „tradițional”

Samsung a dat lovitura când a lansat S20 FE și pare că producătorul vrea să retrăiască succesul acelei lansări cu Galaxy S21 FE. Și uite cum, încetul cu încetul, încep să apară detalii despre noul terminal. Cele mai noi surse ne vorbesc despre faptul că telefonul va avea un design „tradițional” care îi va permite să rămână competitiv în piață, fără să sacrifice multe caracteristici.

Se pare că Samsung Galaxy S21 FE va avea o carcasă din plastic care imită sticla, iar „umflătura” camerei va fi integrată în corpul telefonului. Ecranul va fi similar cu cel de pe S20 FE, adică un panou de dimensiuni medii (probabil pe la 6.4″ sau 6.5″) și trei camere pe spate, alături de un modul punch-in pe față. Momentan nu se știe nimic despre specificații, dar nu ar fi imposibil să vedem un chip Snapdragon 888 și în ediția mai accesibilă a flagship-ului Samsung.

Samsung Galaxy S21 FE ar putea fi lansat în luna Septembrie

Lansarea noului telefon nu va avea loc prea curând, Samsung Galaxy S21 FE fiind la cel puțin o vara distanță de noi. Probabil compania va păstra același orar de lansări, astfel ne putem aștepta să vedem lansarea undeva în Septembrie. Dar este bine, pentru că până în acel moment vor mai apărea și reduceri la generația S21, ceea ce inseamn că prețul va trebui să fie competitiv ca cele două dispozitive să fie separate cumva in piață. Iar dacă S21 FE este cel puțin la fel de interesant ca și S20 FE, ne uităm la un viitor campion la raportului preț/calitate.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button