TelefoaneRSS PaginaDeMedia

Specificațiile oficiale ale lui Samsung Galaxy S21 FE au fost zărite online

Până la lansarea lui S22 mai avem de stat, dar uite că Samsung Galaxy S21 FE este alt model foarte așteptat. Varianta aceasta mai blândă cu buzunarele a flagship-ului companiei ar putea fi ultima lansare importantă de anul acesta, așa că leak-urile nu au întârziat să apară. Recent, după aceste leak-uri au urmat și o serie de confirmări oficiale, care oferă niște informații interesante cu privire la specificațiile telefonului.

Galaxy S21 FE este ultimul flagship important al anului

Datele despre Samsung Galaxy S21 FE și-au făcut apariția pe Google Play Console, fiind observate de MyFixGuide. Informațiile confirmă prezența lui Snapdragon 888 drept procesorul care va alimenta circuitele lui Galaxy S21 FE. Frecvența indicată este de 2.8GHz, fapt care aduce telefonul mai aproape de performanțele fraților mai mari.

Pe de altă parte, un mic downgrade ar fi legat de capacitatea RAM a lui Galaxy S21 FE. Se pare că Samsung a ales să taie din memorie, optând pentru o variantă de 6GB, cel mai probabil în vederea lansării telefonului la un preț mai accesibil. Totuși, nu este exclus ca S21 FE să vină și într-o variantă cu 8GB de RAM, pentru a se alinia configurației standard pe care o regăsim și pe seria S21 propriu-zisă.

Pe partea de ecran, Galaxy S21 FE pare să dispună de o rezoluție de 2009 x 1080, în comparație cu acei 2400 x 1080 cu care ne-am obișnuit în cazul lui S21 și S21 Plus.

După cum spuneam, aceste specificații coincid cu unele vești împrăștiate acum ceva vreme. S21 FE fusese cobaiul în Geekbench, iar atunci am putut observa o configurație interesantă, poate chiar „de top”, dacă este să ne raportăm la strategia „de buget” adoptată de Samsung.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button