TelefoaneRSS PaginaDeMedia

Samsung Galaxy S21 FE va fi dezvăluit mai curând decât am crede, iar lansarea va urma la scurtă vreme

Galaxy S21 FE este una din lansările interesante ale producătorului sud-coreean, întrucât mulți stau cu ochii pe varianta budget-friendly a popularului flagship. După mai multe răsturnări de situație în care ni se spunea că modelul ar urma să închidă ochii definitiv și să nu mai fie lansat, informațiile noi aduc în discuție dezvăluirea lui S21 FE la început de ianuarie, însă un leaker „de înaltă clasă” vine cu vești și mai interesante.

Inițial, Galaxy S21 FE ar fi urmat să fie dezvăluit undeva între 5 și 8 ianuarie 2022, în cadrul evenimentului CES. Însă  Jon Prosser apare și ne spune că prezentarea oficială va avea loc mai devreme, adică pe 4 ianuarie. Chiar și așa, este o prezentare cam târzie, având în vedere FE-ul seriei Galaxy anterioare, însă criza de semiconductori își spune cuvântul, așa că Samsung trebuie să se adapteze.

Este interesant de observat și faptul că Samsung nu va oferi precomenzi pentru Galaxy S21 FE, semn că gigantul ar dispune de suficiente resurse pentru a onora comenzile încă din prima zi. Prosser menționează că telefonul va fi disponibil pentru public începând cu 11 ianuarie, dar parcă n-ar fi foarte înțelept să ne grăbim cu entuziasmul, pentru că Galaxy S22 este chiar după colț. Astfel, cei care își doresc un terminal mai accesibil și-ar putea încerca norocul cu noua generație de flagship-uri, întrucât se spune că Samsung ia în calcul niște prețuri mai mici.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button