Știri ITTECHTelefoane

Samsung Galaxy S10 sună din ce în ce mai bine

Samsung Galaxy S10 va fi lansat cândva pe parcursul anului viitor, iar zvonurile despre noul dispozitiv îl facă să sune ca o adevărată inovație pentru această serie în ceea ce privește trăsăturile de bază și designul.

Conform zvonurilor care au răsărit în ultimele zile, Samsung Galaxy S10 va avea un ecran care acoperă o parte foarte mare din partea sa frontală, deoarece nu va avea un făgaș separat pentru difuzorul folosit la convorbiri. Difuzorul ar urma să fie integrat în spatele ecranului, și ar putea fi de tipul osteofonic… sau cum s-ar spune în română tipul de difuzor care necesită contact cu craniul pentru a transmite sunetul direct prin os către urechea internă. Ecranul în sine va fi un OLED ceva mai bun ca la modelele S9, iar sub el se va mai afla și un senzor de amprente.

În ceea ce privește memoria, telefonul va reprezenta un salt tehnologic însemnat, folosind LPDDR5 și USF 3.0. Memoria RAM ar trebui astfel să fie ceva mai rapidă și mai eficientă în ceea ce privește consumul de energie, și un semn că DDR5 ar trebui să înceapă să dea târcoale prin 2019 pe PC, cel puțin pe segmentele dedicate entuziaștilor. Știm cu siguranță că DDR4 va rămâne la putere cel puțin până în 2020.

USF 3.0 este un standard nou pentru memoria flash de stocare, care oferă o lățime de bandă teoretică maximă de cam 2.4 ori mai mare, atingând 2900MB/s. Asta ar trebui să ofere sistemului o viteză ceva mai bună pentru încărcarea de aplicații.

Detalii oficiale despre telefon probabil vom afla abia mai spre începutul anului viitor.

[BGR]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

2 comentarii

  1. Desi evolutia tehnologica ma uimeste pe zi ce trece, mi se pare aberant ca un om „de rand” (si aici ma refer la cei care au ceva bani sau fac un credit pentru un telefon de ultima generatie doar pentru ca e „cel mai nou”) sa aiba asa gadget doar ca sa il foloseasca pentru social media sau candy crush.

    Sunt misto reclamele alea de prezentare in care vezi potentialul OS-ului si feature-urile telefonului, dar -let’s face that it’s bullshit – si nu le foloseste mai nimeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button