TECHTech&ITTelefoane

Samsung Galaxy S10 este supus testelor de durabilitate

După cum era de așteptat, la scurt timp după lansarea noului Samsung Galaxy S10, testele de durabilitate au început să apară pe YouTube. JerryRigEverything este unul dintre primele canale care o face într-un mod unic. Și clipul a venit cu câteva descoperiri interesante.

De exemplu, sigiliile etanșe sunt acum violete. Bine, poate că acest lucru nu este interesant, dar poate că veți fi interesați de cititorul de amprentă de sub afișaj și de modul în care acesta se descurcă atunci când ecranul este deteriorat.

Dat fiind că cititorul cu amprentă ultrasonică funcționează diferit față de cele optice, ar fi de așteptat ca acesta să nu fie deranjat de zgârieturi. Se declanșează unde de sunet de înaltă frecvență care se „lovesc” de canelurile degetului, în loc să se facă o „fotografie” a degetului, cum se întâmplă în cazul scanerelor optice.

Și asta s-a și întâmplat în primul test de zgâriere al lui Samsung Galaxy S10 – cititorul de amprente a lucrat fără probleme. Totuși, cu caneluri mai adânci sau chiar crăpături, cititorul cu amprentă ultrasonică a refuzat să funcționeze, în timp ce senzorii optici par să fie mai fiabili în cazul acestui scenariu. S-ar putea să trebuiască să vă înregistrați din nou amprenta, astfel încât telefonul să ia în considerare zgârieturile / fisurile de pe ecran.

Suntem încă la începutul dezvoltării tehnologiei de senzori digitali de amprentă sub display, așa că ar trebui să așteptăm un pic mai mult și să vedem care tehnologie va predomina în cele din urmă – optice sau ultrasunete.

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button