TECHTech&ITTelefoane

Samsung Galaxy S10: cele mai noi informații și imagini

Se pare că un insider norocos a avut șansa să obțină acces direct la toate cele trei telefoane de top pe care Samsung plănuiește să le lanseze în două săptămâni: Galaxy S10, Galaxy S10+ și Galaxy S10E. Informațiile pe care acesta le-a dezvăluit arată că toate cele trei modele vor beneficia de nou display Super AMOLED cu suport pentru procesare de culoare pe 10 biți. Camera frontală va fi decupată direct în ecran și va avea 10 megapixeli, beneficiind de stabilizare optică, autofocus dual și captură video 4K. A doua cameră frontală de pe Galaxy S10+ este o unitate de detectare a adâncimii imaginii.

Conform aceluiași insider, scanerul de amprentă digitală prezent pe Galaxy S10 și S10+ este mai rapid decât scanerele „convenționale” integrate în display. Cu toate acestea, senzorul nu ocupă întreaga parte de jos a ecranului, ci mai degrabă o suprafață standard. Samsung Galaxy S10 + va avea o baterie de 4.100mAh și va suporta încărcare wireless în regim invers. De asemenea, se pare că au fost îmbunătățite și capacitățile de captură video în slow motion, de la 0,2-0,4s la 0,4-0,8s.

Samsung Galaxy S10

Din altă sursă, de data aceasta WinFuture, au apărut imagini și cu un nou set de căști wireless, prezentate pe un telefon Galaxy S10+, ceea ce confirmă din nou faptul că acest model va avea încărcare wireless în regim invers. Căștile, care se pare că se vor numi Samsung Galaxy Buds, ar avea un preț de aproximativ 150 de euro și ar urma să se afle în competiție directă cu modelele AirPods ale celor de la Apple.

Samsung Galaxy Buds

Cu trei variante de smartphone Galaxy S10, căștile Galaxy Buds, un smartwatch Galaxy Sport și un telefon pliabil Galaxy F, Samsung Unpacked va fi cu siguranță un eveniment remarcabil și probabil de lungă durată pe 20 februarie.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button