RSS PaginaDeMediaȘtiri ITTECHTelefoane

Samsung Galaxy S10 ar putea avea o variantă cu trei camere

Încep să apară din ce în ce mai multe zvonuri despre următoarea generație de telefoane Samsung. Cea mai recentă veste care zburdă pe internet ar trebui să îi bucure pe cei care s-au săturat de telefoane cu doar două camere principale.

Conform veștilor, Galaxy S10 va veni în trei variante, cunoscute deocamdată cu numele de cod Beyond. Varianta de bază, Beyond 0, ar urma să aibă un ecran de 5.8 inch, fără marginile curbate găsite la modelele high-end. Modelul Beyond 1 va avea acele margini curbate, alături de două camere principale pe spate.

Apoi ar veni surpriza, modelul Beyond 2 ar urma să aibă trei camere principale pe spate, într-un stil similar cu Huawei P20 Pro. Telefonul ar trebui să includă și un senzor de amprente sub ecran, eliminând opțiunea de a scana irisul pentru a debloca sistemul.

Acest model ar urma să aibă un rol similar cu acel iPhone X aniversar, din moment ce primul telefon Galaxy a fost lansat în 2009. Merită totuși menționat că seria Galaxy S și-a făcut apariția abia în 2010, așa că poate Beyond 2 va nu va avea un S10 în nume, deși practic este parte din aceeași serie.

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button