MORE

Samsung Galaxy Note7 a fost dezvăluit

Seara trecută, Samsung a prezentat în mod oficial Samsung Galaxy Note7, cel mai nou model de phabletă high-end a companiei.

Noul dispozitiv aduce câteva surprize, cum ar fi că acum nu mai poți strica stiloul digital prin inserarea sa invers.

Galaxy Note7 vine cu un ecran de 5.7 inch, de tipul AMOLED, cu o rezoluție de 2560×1440. Samsung n-a oferit dispozitivului o rezoluție mai mare deoarece a optat pentru adăugarea de suport pentru HDR, ceea ce înseamnă că ecranul va arăta foarte bine. Mai este și de tipul curbat, în sensul că se întinde peste marginile telefonului, la fel ca un Galaxy Edge. Acest ecran este protejat de un strat de Gorilla Glass 5. Întregul dispozitiv are ceva rezistență la apă, funcționând chiar și atunci când este scufundat, dar nu pentru mult timp.

Pe partea tehnică, Samsung va folosi din nouă două procesoare. Varianta din SUA folosește un Snapdragon 820, iar cea internațională este bazată pe un chipset Exynos 8890. Galaxy Note7 are 4GB de RAM, 64GB de stocare și suportă chiar un card MicroSD. Camera principală este de 12 megapixeli, iar cea secundară este de 5 megapixeli. Are o baterie de 3500mAh, un conector USB Type-C, un sensor de amprente și chiar unul de ochi.

Telefonul este echipat cu o a doua cameră frontală, pe lângă cea de 5 megapixeli. Aceasta este făcută pentru a capta infraroșu, iar atunci când ochii sunt iluminați de LED-ul frontal, poate citi detaliile irisului. Astfel puteți debloca telefonul și accesa fișiere private fără nevoia de-a mai ține minte parola sau să folosiți senzorul de amprente. Momentan nu se pot imprima în 3D ochi, așa că mai ajută și la securitate.

Stiloul digital are în sine câteva atuuri. Poate să scrie sub apă, are peste 4000 de puncte de sensibilitate, poate acționa ca o lupă pentru ecran și facilitează chiar funcții de traducere.

Galaxy Note7 va fi disponibil din 2 septembrie, la prețul aproximativ de 700 de lire sterline, ceea ce s-ar traduce în jurul sumei de 830 de euro.

[GSM Arena]

 

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button