TECHTech&ITTelefoane

Samsung Galaxy Note 9 zdrobește pe iPhone XS Max în testele de baterie

Luna trecută am văzut iPhone XS Max depășind Galaxy Note 9 de la Samsung într-un test de viteză în stil cursă. Astăzi, ne uităm la un test de comparare a bateriilor între cele două smartphone-uri de top, în care Note 9 a depășit cu mult durata de viață a bateriei XS Max.

Cu ocazia testului de viteză, PhoneBuff a prezentat un nou sistem bazat pe un braț robotic, iar YouTuberul folosește aceeași abordare precisă cu acest nou test al bateriei între Galaxy Note 9 și iPhone XS Max.

În timp ce Note 9 are o baterie cu o capacitate de 20% mai mare de 4.000 mAh comparativ cu 3.174 mAh, cât are bateria lui XS Max, o viziune optimistă ar putea oferi ideea că cel mai avansat chip A12 Bionic ar putea scade din decalajul duratei de viață a bateriei. Din păcate, nu este cazul.

Acest test de baterie trece prin sarcinile de zi cu zi, cum ar fi un apel telefonic, trimiterea de mesaje text, jocurile, navigarea pe rețelele sociale, vizionarea videoclipurilor și multe altele. PhoneBuff a făcut toate setările la fel pe ambele telefoane și chiar a făcut același test de două ori, obținând aceleași rezultate.

În primul test, iPhone XS Max a fost mai eficient cu o convorbire telefonică de o oră, pierzând doar 3% din baterie, în timp ce Note 9 a pierdut 5%, dar iPhone a pierdut rapid terenul la fiecare alt test. Când XS Max a murit, Note 9 încă mai avea 37% din baterie.

Puteți viziona testul urmând linkul de mai jos.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button