Telefoane

Samsung Galaxy Note 9 ar avea numele de cod Crown

Chiar dacă Samsung Galaxy Note 8 doar ce a fost lansat, nu înseamnă că trebuie să așteptăm mult până ce apar primele detalii despre Galaxy Note 9.

Conform veștilor care circulă acum pe internet și prin industrie, acest telefon are numele de cod Crown, ceea ce ar putea însemna că Samsung are așteptări mari de la el. Încă nu este sigur dacă acesta va fi telefonul flexibil, sau măcar pliabil pe care compania îl tot promite de ceva vreme, dar măcar ecranul va avea o funcție suplimentară.

Alte zvonuri care circulă pe internet susțin că Galaxy Note 9 va include un senzor de amprente în ecran. Acesta nu mai trebuie amplasat pe carcasă, nu are nevoie de un buton dedicat, poate fi pur și simplu integrat sub panoul AMOLED. O astfel de implementare cu siguranță va fi pe placul celor care nu vor să renunțe la senzorul de amprente de pe telefonul lor.

Mai avem un an de zile de așteptat până când Galaxy Note 9 va fi lansat, iar până atunci cu siguranță se vor ivi numeroase alte zvonuri despre natura acestui dispozitiv. Cine știe, poate până atunci vor apărea și primele urme ale acelui telefon cu ecran flexibil pe care Samsung tot încearcă să îl construiască de șapte ani.

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button