Telefoane

Samsung Galaxy Note 8 va fi anunțat luna viitoare

Samsung se pregătește să prezinte lumii noul său mobil din seria Galaxy Note, care probabil se va numi Samsung Galaxy Note 8, dacă nu intervin câteva modificări pentru a se distanța mai mult de Note 7.

Conform anunțului companiei, în ziua de 23 august va avea loc dezvăluirea oficială a noului telefon, ceea ce s-ar potrivi cu zvonurile ce existau până acum despre acest telefon.

Anunțul nu a fost însoțit de vreun detaliu, în afară de faptul că stylus-ul este prezent și va avea un rol important, ceva ce este oarecum standardul pentru seria Note. Conform zvonurilor de până acum, telefonul se va folosi tot de un ansamblu cu două camere principale și va împărți o serie de elemente de design cu Samsung Galaxy S8, cum ar fi ecranul masiv.

Samsung Galaxy Note 8 are misiunea foarte importantă de a face publicul să uite de incidentul nefericit de anul trecut, când Note 7 s-a dovedit a avea un design defect al bateriei cea a dus la un număr mare de explozii. Toate telefoanele au fost retrase de pe piață, deoarece defectul era prezent în fiecare model.

[The Verge]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button