MORE

Samsung Galaxy Note 7 vine in trei culori

Samsung Galaxy Note 7 va fi lansat anul acesta, dar nu au fost confirmate foarte multe detalii despre el inafara de nume.

galaxy note 7 render

Impreuna cu niste randari recente a lui Note 7, nu stiam exact cum arata, insa astazi au aparut alte randari, care ne ofera o perspectiva mai buna asupra designului. Randarile sunt cel mai probabil pentru prezentarea de produs, asadar ar putea fi reale. Din aceste randari se presupune ca telefonul va fi disponibil in trei culori: onyx, blue coral si silver titanium. Randarile au fost publicate de catre Eval Blass, asadar sunt sanse mari ca acestea sa fie reale.

[Sursa]

 

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button