Telefoane

Samsung Galaxy Note 7 se întoarce

Anul 2016 a fost plin de peripeții pentru fanii telefoanelor Samsung, modelul Galaxy Note 7 având neplăcuta proprietate de-a exploda atunci când îți era viața mai dragă, sau mașina mai inflamabilă.

Dar după o rechemare fără precedent, ce-a costat aproape 1 miliard de dolari, și punere la punct a unei proceduri meticuloase, menite să împiedice apariția de probleme cu bateria la telefoanele Samsung, Galaxy Note 7 se întoarce.

Samsung anunță Galaxy Note 7 Fan Edition, un model relansat al telefonului de anul trecut, care de această dată nu mai are probleme de ordin tehnic. Telefonul va fi lansat inițial doar în Coreea de Sud, unde compania intenționează să vând patru sute de mii de unității, urmând ca apoi să decidă dacă îl va scoate pe piața internațională.

Fan Edition este în esență același telefon de anul trecut, fiind construit din componente recuperate de la modelele rechemate, dar cu o baterie de 3200mAh, garantată să nu aibă probleme. Bateria este mai mică față de cea inițială, cu 300mAh mai zgârcită la capacitate, dar cu 100% mai puține șanse să te lase cu 75% mai puțină mobilă în casă.

O modificare a mai fost efectuată și la componenta de software, Galaxy Note 7 Fan Edition rulând aceeași suită ca modelele Galaxy S8, cu tot cu asistentul personal Bixby.

Prețul telefonului este de 611 dolari și va fi disponibil în Coreea de Sud în ziua de 7 iulie.

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button