Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Samsung Galaxy Note 4, intre zvonuri si „wishful thinking”!

/
/
/
/
image

Ultimele zvonuri spun despre Galaxy Note 4 ca va avea un ecran cu rezolutie 2K, 2560 x 1440, cu mult peste rezolutia lui Galaxy S5 care are „doar” 1920 x 1080 pixeli. Alte „documente” sugereaza ca Galaxy Note 4 ar putea avea un ecran 4K, si va imprumuta de la Galaxy S5 rezistenta la apa si praf. Samsung ar putea folosi acelasi design la capacul din spate ca la Galaxy S5, dar exista si posibilitatea ca acest „stil” sa fie schimbat total.

Iata cateva poze cu un design credibil pentru Galaxy Note 4, creat de Mertcan Dogan. Conceptul ne prezinta o carcasa curbata, cu gauri in fata pentru difuzoare, un ecran QHD si o dimensiune a ecranului de 5 sau 5.5 inchi.

Samsung Galaxy Note 4 ar putea de asemenea sa vina cu o carcasa metalica, o camera mult mai buna, capabila de inregistrare 4K (speram noi) si stabilizator optic de imagine (OIS).
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar