MORE

Samsung Galaxy Note 4 are o „mica” problema de constructie!

Pe principiul cu „barna din ochi”, Samsung Galaxy Note 4 are o „mica” problema de constructie. Si cand spunem mica, ne referim chiar la o problema atat de mica, incat poti baga in ea… o carte de vizita!

Gigantul sud corean, care tocmai si-a lansat cel mai nou phablet pe piata domestica, a aflat ca acesta are un mic defect de fabricatie, care permite introducerea unei cartele de metrou sau carti de vizita intre display si carcasa. Daca analizezi problema superficial, este posibil ca acest mic defect sa nu te deranjeze foarte mult. Totusi, nu este clar daca acest spatiu permite lichidelor, prafului, etc sa intre sub display sau nu, asta putand afecta functionalitatea terminalului.

Samsung au luat la cunostinta acest defect si au promis ca il vor remedia pana cand phablet-ul va fii lansat pe piata mondiala. Cei care au cumparat deja un Galaxy Note 4 il vor putea schimba la un moment dat. Multi utilizatori arata cu degetul catre Samsung, si ii trag la raspundere pentru acest defect, invocand faptul ca au ales sa construiasca telefoanele in Vietnam si nu in Coreea, asa cum a fost pana la Galaxy S3. Un lucru este cert: compania stie acum de problema si probabil pana la momentul lansarii in Europa acest defect va fi remediat.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button