Știri ITRSS PaginaDeMediaTelefoane

Samsung Galaxy Note 20 a fost strecurat intr-o reclama la aer conditionat

Samsung a lansat pe 25 Martie ceea ce pare a fi o simpla reclama la un sistem de aer conditionat. Ceea ce nu au observat multi este insa telefonul din reclama, cu care o tanara controleaza temperatura de la distanta. Aceasta tine in mana ceea ce pare a fi noul Samsung Galaxy Note 20.

Pare o simpla reclama la un aer conditionat, pana cand la secunda 54 din clip, vedem un telefon. Un telefon caruia ii lipseste notch-ul si are ceea ce pare a fi Infinity Display. Si fiind tot un ecran, telefonul are camera frontala integrata sub display. Ce sa fie oare? Galaxy S20 avem, cu tot cu variantele sale, altu’ mai ieftin nu prea cred, deci este vorba despre Samsung Galaxy Note 20.

Bine, ar putea fi un simplu mock-up, insa asemanarile cu leak-urile care au tot aparut pe internet sunt izbitoare. Oare cauta Samsung moduri noi de a hrani curiozitatea fanilor? Si totusi, daca fac asta, de ce tocmai intr-un clip despre un sistem de aer conditionat?

Seria de telefoane Note este lansata in mod normal prin luna August, iar Galaxy Note 20 pare ca va fi lansat tot in acea perioada, impreuna cu noul Galaxy Fold 2. Informatiile nu sunt prea multe despre dispozitiv si momentat ne multumim cu o poza dintr-o reclama. Dar hei, internetul e mare si leak-urile tot curg.

Iar ca un mic apropo, in ultimii ani, cam tot ce a insemnat leak par sa fi fost doar informatii pe care diversi producatori le lasa la liber pe net. Poate e o strategie de marketing sau poate au niste angajati ceva mai rebeli, insa nu cred ca o companie precum Samsung sau Apple pur si simplu scapa date din greseala.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button