TECHTech&ITTelefoane

Samsung Galaxy Note 10 are o surpriză

La începutul lunii august vom avea parte de prezentarea oficială a noii generații de telefoane Samsung Galaxy Note. Seria a zecea are ceva de muncă pentru a distrage atenția lumii de la ce s-a întâmplat până acum cu Galaxy Fold, iar unul din modurile prin care o va face este prin îndepărtarea difuzorului pentru convorbiri.

Acesta nu a fost vizibil pe protectoarele de ecran ce s-au ivit zilele trecute pe internet sau în imaginile cu machetele lui Galaxy Note 10. Iar motivul pentru care nu se mai află acolo pare fi pentru că acum se află în ecran. Nu sub ecran, ca un senzor de amprentă, ci în întregul ecran.

Samsung Galaxy Note 10 pare că va folosi o implementare a conceptului de Sound on Display, ce vibrează ecranul pentru a transmite sunet către urechea utilizatorului. Nu ar fi primul telefon de talie Flagship care să se folosească așa ceva, fiind precedat de modele făcute atât de LG, cât și de Huawei.

Practic, nu va fi nici primul telefon marca Samsung care să se folosească de această tehnologie, anul acesta făcându-și apariția și Galaxy M40, ce se folosește tot de acest concept. Probabil vă imaginați că asta va însemna că ecranul telefonului va acoperi întreaga parte frontală. Dar găurica cea mică a camerei, din partea superioară a dispozitivului, s-ar putea să nu fie pe placul tuturor.

Vă puteți aștepta să vedeți mai multe leak-uri despre Galaxy Note 10 înainte de anunțul său de la începutul lunii august.

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button