RSS PaginaDeMediaTECHTech&ITTelefoane

Samsung Galaxy Note 10 a fost dezvăluit

Adio jack audio

Samsung a dezvăluit în cele din urmă Galaxy Note 10, cel mai nou telefon de top, dedicat celor care vor mai mult un PC portabil decât un simplu telefon. Iar ediția de anul acesta vine cu o surpriză. Nu mai este vorba doar de un singur telefon, ci de două. Un model normal cu un ecran de 6.3 inch, și unul de 6.8 inch, apropiindu-se mult de dimensiunea unei tablete.

Ambele modele vin cu un chipset Exynos 9825, sau Snapdragon 855, certificare IP 68, un cititor de amprente sub ecran și duc lipsă de un jack audio. Dar măcar a rămas loc pentru un S Pen. Cele două telefoane mai au în comun camera frontală de 10 megapixeli, prezentă în scobitura din ecran, și Android 9 ca standard.

galaxy note 10

De aici încolo cele două modele încep să difere. Cel standard are 8GB de RAM în mod normal, și 12GB de RAM în varianta cu 5G, în timp ce varianta 10+ are doar 12GB de RAM. La stocare se repetă povestea, 25 ca standard, modelul mai scump având atât 512GB în varianta de top, precum și suport pentru un card SD.

Pe partea de camere, Samsung Galaxy Note 10 are trei obiective diferite cu câmpuri vizuale de 123, 77 și 45 de grade. Cel din mijloc are și stabilizar optică. Varianta 10+ dispune și de o cameră VGA pentru detectarea profunzimii.

Modelul Note 10+ are un preț de aproximativ 1200 de euro în varianta completă, venind și cu o baterie de 4300mAh, în timp ce un Note 10 normal costă 950 de euro, și are o baterie de 3500mAh.

Ambele telefoane vor sosi luna aceasta pe piață

[XDA-Developers, GSM Arena]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button