RSS PaginaDeMediaTECHTelefoane

Samsung Galaxy Fold va fi disponibil

Dupa zeci de amanari, scandaluri si probleme, Samsung a decis sa lanseze Galaxy Fold. Insa acesta nu va avea ca data de lansare 7 August, asa cum este in cazul lui Note 10, cel mai probabil el va fi lansat in Septembrie in cadrul IFA 2019, alaturi de un nou Galaxy Watch.

Samsung a facut disponibil un comunicat in care ne sunt explicate cateva modificare aduse pe partea de design. Astfel problema ecranului care crapa a fost rezolvata, foira de protectie respectiva fiind de calitate mai buna. De asemenea si mecanismul care sustine cele doua ecrane a fost schimbat, dar vizual arata la fel, pastrand astfel linia de design. Totusi desi isi va face aparitia in Septembrie, acesta nu va fi disponibil la nivel global, cel putin nu in 2019. Cel mai prbabil se datoreaza lipsei de unitati, Samsung fiind nevoiti sa refaca toate stocurile de la zero. Insa ne lasa cu cateva semne de intrebare, oare ce se intampla cu modelel care fusese deja fabricata? Acestea vor fi casate? Sau vor fi desmembrate si inlocuite piesele care faceau probleme?

 

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Back to top button