TECHTech&ITTelefoane

Samsung Galaxy Fold ar fi putut să arate altfel

Samsung Galaxy Fold ar trebui să fie lansat, de data aceasta permanent,  în viitorul apropiat. Însă designul pe care îl vom vedea pe piață în curând era doar unul din mai multe opțiuni pe care le-a considerat Samsung. Iar una dintre ele a fost zărită de către Let’s Go Digital într-un brevet înregistrat de companie, și transformat în acea imaginea pe care o vedeți mai sus.

Conform acestui brevet, în varianta aceasta telefonul nu era tocmai pliabil, ci glisant. Corpul acestui Galaxy Fol…Slide era compus două componente conectate printr-un sistem de glisare, ce permite ecranului să se extindă fără a mai fi îndoit la mijloc. În schimb, acesta ar urma să fie făcut sul în corpul telefonului atunci când se află în varianta mică, și extins atunci când este în modul de tabletă.

Dacă vă întrebați de ce Samsung nu a optat să folosească acest design mai elegant și mai inedit ca cel actual, ar putea fi pentru că brevetul nu prea arată cum exact ar funcționa. Nu de alta, dar este deja destul de greu să faci un ecran care poate fi îndoit, unul ce poate fi făcut sul pentru un telefon poate că încă nu este atât de simplu de fabricat.

[Android Authority]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button