RSS PaginaDeMediaTECHTech&ITTelefoane

Samsung Galaxy Fold a fost dezvăluit

În cadrul evenimentului Samsung Unpacked 2019 a fost dezvăluit pe larg mult așteptatul telefon pliabil la care compania tot de foarte mulți ani.

Dispozitivul se numește Galaxy Fold și a fost prezentat într-o stare mult mai avansată față de prototipul ascuns în umbră de la CES. Acest telefon vine echipat cu un procesor pe 7 nanometri de ultimă generație, are 12 GB de memorie RAM și 512GB de stocare, promițând să aibă suficientă putere la bord pentru a se folosi din plin de cele două ecrane ale sale. Pe partea exterioară veți găsi un ecran de 4.6 inch ce poate fi folosit pentru uzul de zi cu zi fără nici o problemă, rulând orice fel de aplicație posibilă. Dar când dispozitivul este deschis, aveți parte de o tabletă de 7.3 inch care va putea extinde acele aplicații într-o formă mai mare. Mulțumită funcției App Continuity, o aplicație vizionată pe ecranul cel mic va fi expandată pe cel mare, căpătând o formă ceva mai utilă. Spațiul suplimentar de ecran poate fi folosit și pentru multi-tasking, Galaxy Fold având suport pentru rularea simultană a trei aplicații în mod split-screen.

Proiectarea sa a necesitat ceva creativitate din partea celor de la Samsung, fiind creată o balama capabilă să reziste la stresul închiderii și deschiderii sale constante, precum și la un sistem cu două baterii care să alimenteze tot sistemul. Întregul dispozitiv are acces la echivalentul a 4380mAh. Pentru un telefon normal asta ar fi destul de mult, dar pentru ceva cu atât de multe ecrane încă nu este clar câtă autonomie oferă. Galaxy Fold mai are și șase camere. Trei dintre ele sunt poziționate pe spate, două pe interior într-o tăietură din ecran care nu se simte la fel de tare precum bretonul din cauza dimensiunii sale generase, iar una dintre ele este poziționată alături de celălalt ecran.

Telefonul va fi disponibil în variante ce folosesc conectivitate 4G, precum și 5G, din ziua de 3 mai pe teritoriul Europei , la un preț ce probabil nu îl va face pe placul tuturor. Samsung l-a numit din start un produs de lux, iar prețul de 2000 de euro reflectă asta foarte bine. Totuși, măcar va fi disponibil în culori multiple, customizabile, și vine la pachet cu un set de căști wireless de la Samsung.

[Samsung]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button