RSS PaginaDeMediaTECHTech&ITTelefoane

Telefonul pliabil Samsung Galaxy F apare într-o reclamă

Mobile World Congress se apropie, precum și marea dezvăluire a celor de la Samsung. Însă acea mare dezvăluire a fost oarecum stricată de ramura din Vietnam a companiei, ce a postat un clip de prezentare a noii serii de produse.

Printre aceste produse, pe lângă tradiționalele lucruri SF pe care le vedem în fiecare reclamă de telefoane de la începutul secolului, au putut fi văzute și urme ale dispozitivului pliabil la care lucrează compania. Deocamdată acesta este descris în mod neoficial cu titlul de Galaxy F. Denumirea va fi concretizată peste câteva săptămâni. Până atunci, Samsung Galaxy F a fost zărit în mâinile unei persoane din reclamă, ecranul frontal de această dată ocupând o parte mult mai mare din suprafața dispozitivului.

https://youtu.be/P86t1F-B5Hs

Printre SF-urile prezentate în această reclamă se mai numărau lucruri precum o tabletă, sau posibil un alt dispozitiv pliabil, cu un ecran ce nu pare să aibă margini. Mai era prezent și un set de ecrane masive, ce funcționau și pe post de oglinzi, precum și un atașament de USB cu ultra-sunete pentru un telefon mobil. Nu pare foarte probabil că aceste două lucruri vor fi lansate prea curând pe piață, dar măcar Samsung visează la lucruri interesante în viitor.

Dezvăluirea oficială a noilor modele produse de companiei va avea loc în ziua de 20 februarie.

[Anandtech]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button