TECHRSS PaginaDeMedia

Samsung Galaxy Chromebook 2, dezvaluit de catre leakeri

In randul pasionatilor de gadget-uri produse de Samsung, Galaxy Chromebook Intaiul a fost primit destul de bine.  Design-ul acestuia, specificatiile bune si  stylus-ul inclus au fac din acesta un laptop interesant, insa comunitatea a fost putin descurajata de pretul mare (999 de dolari) si de durata de viata cam scazuta a bateriei.

Samsung incearca sa remedieze situatia cu viitorul Galaxy Chromebook 2, care, intamplator, tocmai si-a facut aparitia pe net sub forma de leak-uri. Imaginile surprind un model care nu este prea diferit de predecesorul sau in materie de aspect. Producatorul a decis sa ofere o noua culoare predominanta si sa rearanjeze dispunerea porturilor si a sloturilor.

Bineinteles, diferentele-cheie se vor resimti in specificatiile acestuia. Galaxy Chromebook 2 ar avea sanse mari sa faca uz de tehnologii performante, mai ales odata cu lansarea chip-urilor mobile de generatia a 11-a de la Intel. Daca Samsung va acorda mai multa atentie duratei de viata a bateriei si va incorpora performantele grafice de ultima generatie, atunci ne asteapta o lansare foarte interesanta. De altfel, compania ar putea gestiona mai bine pretul unui astfel de model, in cazul in care seria ar opta pentru chipset-urile produse de MediaTek.

Mai sunt doar cateva luni pana la CES 2021. Cu putin noroc, Samsung va prezenta oficial noul Galaxy Chromebook 2 cu ale sale specificatii

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button