Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Samsung Galaxy C9 este pe drum

/
/
/

Cei care vor un nou telefon Samsung, care probabil nu va exploda, vor avea în curând la dispoziție Galaxy C9.

Telefonul a fost zărit atât în baza de date a comisiei de certificare din China pentru electronice, cât și în cea a benchmark-ului Antutu.

Samsung Galaxy C9 se pare că va avea un ecran cu o diagonală de 6 inch care suportă rezoluția 1920×1080. Modelul este bazat pe un chipset Snapdragon 652, care conține un GPU Adreno 510. Telefonul are o cantitate destul de absurdă de memorie pentru ceva ce nu este tocmai de talia flagship, 6GB, alături de 64GB de stocare. Galaxy C9 va avea o baterie de 4000mAh, o cameră principală de 16 megapixeli și una secundară care are tot 16 megapixeli.

Telefonul ar trebui să își facă apariția pe parcursul următoarei luni, la un preț încă necunoscut, dar care ar trebui să fie mai mic decât cel a ceva ca Galaxy S7 sau Note 7.

Detalii oficiale ar trebui să fie disponibile în următoarele săptămâni.

[GSM Arena]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

33 Comments

  1. samsung are numa telefoane denumiri de te miri ce…j de la jeg ..c de la cacat a de la abureala ca asta e deviza samsung abureala … s de de la scartaie …n de la „nu mi.a explodat bateria inca”

  2. E clar ca e super optimizare de au pus 6GB Ram mi se pare penibil. Se pare ca cei de la Samsung în loc sa remedieze greseala și sa aducă softul și toate chestiile de pe Note 7 pe S7(inclusiv android 7.0), ei se complica cu alte prostii…Samsung is going down…

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar