Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Samsung Galaxy Alpha va fi scos din productie la inceputul lunii viitoare. Pacat!

/
/
/
/
image

Lansat in anul 2014, Galaxy Alpha urma sa schimbe linia de design „traditionala” a celor de la Samsung. Acest terminal se baza mai mult pe constructia din aliminiu decat pe specificatii, dar se pare ca Samsung nu a pariat „castigator” pe acest model, iar linia de productie urmeaza sa fie inchisa.

Cu o carcasa din aluminiu goasa de numai 6.7mm si un ecran AMOLED, Galaxy Alpha nu a reusit sa castige atentia publicului, desi utilizatorii erau oricum satui de designul „plasticos” al celor de la Samsung. Acesta schimbare credem noi ca a fost facuta prea tarziu, dar cel putin Samsung a invatat o lectie. Terminalul va mai fi produs doar pana la jumatatea lunii Februarie 2015, adica mai are doar jumatate de luna de trait, dupa care va fi istorie. Acum asteptam lansarea lui Galaxy S6, care se pare ca imprumuta carcasa din aluminiu de la Alpha, si speram sa iasa pe piata cu un model care sa se rupa de tiparul clasic Samsung. Galaxy S6 se va baza pe design si stil mai mult decat pe marketing, putere bruta sau viteza. Oricum nici acestea nu vor fi uitate, telefonul urmand sa vina pe piata cu un procesor nou, si o camera imbunatatita.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

2 Comments

  1. Specificatiile lui Galaxy S6 vor fi umbrite de magnificul touch wiz, probabil cel mai nociv element al ecuatiei Samsung Galaxy S(1,2,3,4,5).

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar