Știri ITTECHTelefoane

Samsung Galaxy A9 vine cu patru camere

In ultimii ani am avut războaie pe megahertzi, războaie pe megapixeli, iar acum acum confruntari generate de numărul camerelor. Galaxy A7 (2018) a avut trei astfel de camere plasate pe spate, dar Samsung pare ca abia se lanseaza in lupta. Următorul telefon Samsung Galaxy A9 va avea nu mai putin de patru. Iată o prezentare scurtă despre ceea ce face fiecare cameră.

Noul modul il reprezinta camera tele-foto de 10 MP cu lentila f/2.4. Acesta oferă un zoom optic 2x în comparație cu camera principală. Numai telefoanele din categoria premium al celor de la Samsung au tele-camere și toate au senzori de 12 MP, deci acesta este un modul absolut nou.

Camera principală a modelului Galaxy A9 are un senzor de 24 MP și o lentila f/1,7. S-ar putea chiar să fie camera principală a lui Galaxy A7, celelalte două module parand destul de familiare si ele. Camera ultra-wide (120°) are un senzor de 8 MP și lentilă f/2,4 și, în sfârșit, există aici un senzor de adâncime de 5 MP pentru efecte bokeh.

Aceste specificații ale camerelor foto confirmă informațiile de săptămâna trecuta. Telefonul a fost, de asemenea, testat cu un chipset Snapdragon 660. Compania Samsung a avut programat pentru astazi un eveniment „4x” și credem că este destul de clar deja ce telefon au dezvăluit.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button