Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Samsung Galaxy A9 vine cu patru camere

/
/
/

In ultimii ani am avut războaie pe megahertzi, războaie pe megapixeli, iar acum acum confruntari generate de numărul camerelor. Galaxy A7 (2018) a avut trei astfel de camere plasate pe spate, dar Samsung pare ca abia se lanseaza in lupta. Următorul telefon Samsung Galaxy A9 va avea nu mai putin de patru. Iată o prezentare scurtă despre ceea ce face fiecare cameră.

Noul modul il reprezinta camera tele-foto de 10 MP cu lentila f/2.4. Acesta oferă un zoom optic 2x în comparație cu camera principală. Numai telefoanele din categoria premium al celor de la Samsung au tele-camere și toate au senzori de 12 MP, deci acesta este un modul absolut nou.

Camera principală a modelului Galaxy A9 are un senzor de 24 MP și o lentila f/1,7. S-ar putea chiar să fie camera principală a lui Galaxy A7, celelalte două module parand destul de familiare si ele. Camera ultra-wide (120°) are un senzor de 8 MP și lentilă f/2,4 și, în sfârșit, există aici un senzor de adâncime de 5 MP pentru efecte bokeh.

Aceste specificații ale camerelor foto confirmă informațiile de săptămâna trecuta. Telefonul a fost, de asemenea, testat cu un chipset Snapdragon 660. Compania Samsung a avut programat pentru astazi un eveniment „4x” și credem că este destul de clar deja ce telefon au dezvăluit.

Sursa

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar