MORE

Samsung Galaxy A9 poate inregistra 4K

Cateva informatii noi s-au ivit despre Samsung Galaxy A9, urmatorul model mid-range al companiei.

Conform unui benchmark nou care a fost zarit pe internet, acesta a obtinut un scor pe Geekbench de 1446 pentru single-core si 4134 pentru multi-core. Asta l-ar pune chiar foarte aproape de Samsung Galaxy Note 5.

Acest nivel de performanta este atins gratie celor patru nuclee Cortex-A72, alaturi de alte patru nuclee Cortex-A53, care sunt prezente in Snapdragon 620. Asta nu este doar ceva care sa arate bine pe hartie.

In efect, Samsung Galaxy A9 are puterea bruta de a inregistra video in format 4K la 30 de cadre pe secunda. De asemenea, a venit vestea ca telefonul se va folosi doar de sistemul de operare Android 5.1, desi exista suspiciunea ca fie inainte de lansare, fie candva dupa lansare va fi disponibila o actualizare pentru Android 6 Marshmallow.

Samsung-Galaxy-A9-635x389

Samsung Galaxy A9 mai este echipat si cu 3GB de memorie RAM, iarasi o surpriza, din moment ce pe segmentul de pret ocupat de obicei de aceasta serie de telefoane, in ultima vreme, mai toate au numai 2GB de memorie. Diferanta va fi observabila clar in performanta, din moment ce vreo 300MB sunt oricum devorati de sistemul de operare, si nu pare de parca aplicatiile de Android vor trece la regim prea curand.

Telefonul ar trebui sa fie lansat luna viitoare.

[WCCFTech]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close